Вашата свадба од соништата

violet-wedding red-wedding pink-wedding brown-wedding black-and-yellow-weddingblack-and-white-wedding tirquose-wedding

 

Во Cityhall може да ја органзирате Вашата свадба од соништата. Кај нас не треба да се оптоварувате со никакви ситници, ние мислиме на сите, од добар звук, амбиентално светло до најдобра декорација по ваша желба, и тоа се за симболична цена.

Погледнете ја нашата галерија и проверете за што зборуваме.