Skopje Jazz Festival 2013

И оваа година како и лани, во месец октомври Skopje Jazz Festival 2013 со почеток во 24:00 часот следуваат:

• REUT REGEV’S R*TIME (петок 18/10)
• NICOLA CONTE COMBO (сабота 19/10)
• PETER EVANS ZEBULON TRIO (недела 20/10)
• ROB MAZUREK & SÃO… PAULO UNDERGROUND (понеделник 21/10)

Јави се на 3 101 500 и резервирај го своето место,

Се гледаме