City Hall Бар

 

Во барот City hall може да го вкусите Вашето утринско кафе или да договорите вечерен состанок со Вашите партнери и пријатели без да ве вознемирува градската бучава.

 

Барот City hall како таков работи во текот на целиот ден како кафe-бар, освен ако поинаку не се договори. Покрај доброто кафе Illy и многуте безалкохолни пијалоци, барот располага и со Библиотека на алкохолни пијалоци, вина, пива, коктели итн.