City Hall Фоаје

 

Фоајето има неколку карактерни намени. Може да се користи како прием и коктел дел, може да се користи како училница и/или канцеларија за состаноци, може да биде и дел од случувањата во студио собата, а може да се користи и како ќе посакате/замислите.

 

Во секој случај, во неговите 150 м² тој може да сервисира 15 гости фоаје/lounge седење; околу 40 гости училница; или 200 гости концерт/коктел систем. Во оваа соба покрај безжичниот интернет има поставено видео и аудио сигнал прилагодлив на Вашите приватни и бизнис потреби, како и други приклучоци за информатичко комуникациска технологија.