City Hall Студио

 

Студио собата овозможува современ систем за телевизиско комуникациска технологија, конференциска технологија, интернет протокол со неограничен пристап, аудио, видео и светло сервиси соодветни за организирање на настани од секаков карактер. Во овој дел има и Приватна соба за клиентот, бина и режија соба.

 

Бината е прилагодена со неопходни приклучоци за концерти, конференции и/или останати приватни или бизнис настани. Режијата нуди можност за симултан превод и регулирање на сите аудио, видео и светло ефекти. Целото студио е околу 400 м² и сервисира 300 гости кино седење и/или 200 банкет и/или 500 гости концерт систем во целина.