За нас

City hall е лоциран во центарот на градот на местото на поранешниот клуб Хард Рок – МКЦ. Објектот е комплетно променет во чист амбиент, климатизиран, опремен со модерен инвентар, квалитетен звук, како и современа сервисна технологија. Капацитетот на City hall центарот е ±500 гости во околу 700 м², поделен во 3 таканаречени соби: бар, фоаје и студио. Целиот објект е на високо приземје, и сега има дневна светлина.

Во City hall може да се организираат корпоративни настани како конференции, телеконференции, состаноци, обуки, промоции, презентaции, коктели, приеми итн; или приватни настани како родендени, свадби, годишници, матури, или што и да посакате да прославите; или, пак, културни настани како изложби, концерти, промоции или било која креативна и забавна програма која може да ја посакате.

 

City Hall Центар

Новости

Информации

Побарај понуда:

На телефон 02/3101-500 или на е-маил info@cityhall.com.mk секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот.

Пристапот е адаптиран за хендикепирани лица и има 24ч достапен паркинг (зона C46: 25 ден/1час).


Зголеми

За повеќе информации:
СитиХол Центар Доо Скопје
02 – 3 101 500
ул.Кеј Димитар Влахов бб
1000 Скопје
info@cityhall.com.mk

Галерија